Paul Lemmens

Praktijk voor Antroposofie en Energetische Geneeskunde

Klachtenregeling PAEG


Soms gaat er toch wel iets mis en dan….

Als u niet tevreden bent over de dienstverlening dan spijt mij dat maar ik hoop dat u dat ook aan mij wil laten weten. Ik kan daar ook weer van leren en in overleg met u kunnen we proberen om tot een oplossing te komen.

Intern, mondeling of schriftelijk
Uw klacht, op- of aanmerking is zowel mondeling als schriftelijk bij mij welkom. Om uw klacht schriftelijk te melden kunt u een brief sturen naar PAEG t.a.v. Dhr. PCT Lemmens, Heelder Ohé 3, 6097DK Heel of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt binnen drie werkdagen van mij schriftelijke of per e-mail een ontvangstbevestiging van uw klachtmelding en de afhandeling ervan.
Ik streef er naar u binnen zes weken te horen en de klacht af te handelen met een schriftelijk bericht aan u.

Wilt u een officiële klacht indienen dan u kunt u terecht bij de klachtenfunctionaris Gels Versteegh, tijdens kantooruren 06-22103966 en per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klachtenregeling

Hierbij vindt u onze Klachtregeling. Deze is opgesteld op grond van de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg. Daarin staat hoe u een klacht kunt indienen en hoe deze wordt behandeld. Als u het niet eens bent met de uitkomst, kunt u een uitspraak vragen aan de onafhankelijke geschilleninstantie Stichting Zorggeschil. Verdere informatie vindt u in de Klachtregeling.

Klachtenfunctionaris

Als u het moeilijk vindt om zelf een klacht in te dienen, kan onze klachtenfunctionaris Mevr. Gels Versteegh u bijstaan. Zij is onafhankelijk en kan u advies geven over het indienen van een klacht en bemiddelen. Zij heeft een geheimhoudingsplicht. U kunt haar tijdens kantooruren bereiken op 06-22103966 en per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Klik hier voor de Klachtenregeling PAEG