Paul Lemmens

Praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde

 

Klachtenregeling


Soms gaat er toch wel iets mis en dan….

Als u niet tevreden bent over de dienstverlening dan betreur ik dat maar ik hoop dat u dat ook aan mij wil laten weten. Ik kan daar ook weer van leren en in overleg met u kunnen we proberen om tot een oplossing te komen.

Intern
Uw klacht, op- of aanmerking is zowel mondeling als schriftelijk bij mij welkom. Om uw klacht schriftelijk te melden kunt u een brief sturen naar PAEG t.a.v. Dhr. PCT Lemmens, Heelder Ohé 3, 6097DK Heel of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt binnen 1 week van mij schriftelijk of per e-mail een ontvangstbevestiging van uw klachtmelding en het verdere verloop hiervan.
Ik streef er naar om uiterlijk binnen twee weken in gesprek met u te gaan. De behandeling van de klacht is gericht op het bereiken van een voor u als cliënt én de praktijk bevredigende oplossing.         

Extern
Ik val als CAT-complementair therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

 

 

 

GAT schild 2019 02 moeder afdruk